29.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 iulie, 2024

Consiliul Județean Sibiu anunță suspendarea acțiunilor culturale, sportive și de tineret

Știri din Județ

Reprezentanții Consiliului Județean Sibiu au transmis către Sibiu Independent un comunicat de presă referitor la suspendarea acțiunilor culturale, sportive și de tineret, suspendare aprobată de CJ Sibiu, în ultima ședință extraordinară, comunicat pe care îl redăm integral în rândurile ce urmează:

Luând act de măsurile restrictive impuse de starea de urgență decretată la nivel național, precum și de durata incertă a acestei situații, în cadrul ședinței extraordinare din data de 03.04.2020 a fost adoptată Hotărârea de Consiliu Județean nr. 72/2020,

Prin aceasta se suspendă punerea în executare a H.C.J.S. nr. 51, 52, 63 și 64/2020 privind aprobarea Programului acțiunilor din domeniul sportului pentru structuri sportive de drept privat, a cererilor de finanțare pentru proiecte sportive ale structurilor sportive de drept public, înființate pe raza Județului Sibiu, a Programului acțiunilor de și pentru tineret și a Programului acțiunilor pentru cultură și dezvoltarea comunității locale în Județul Sibiu în anul 2020.

Publicitate


Ca urmare, până la revenirea asupra suspendării, nu se vor încheia contracte între beneficiari și instituțiile din subordinea Consiliului Județean Sibiu.
Pentru a fi la curent cu informații de actualitate referitoare la acest domeniu, vă recomandăm să accesați periodic atât site-ul nostru, www.cjsibiu.ro, secțiunea Anunțuri de evenimente, cât și pagina noastră oficială de Facebook, https://www.facebook.com/cjsibiu/.

Doar prin empatie, solidaritate și responsabilitate, vom reuși să depășim această perioadă dificilă pe care o traversăm cu toții.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

COD PORTOCALIU de vijelie, în județul Sibiu

SOMA angajează mecanic auto în Cisnădie

Cosmin Vâtcă este antrenor la ACS Mediaș