spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

240 de pachete pentru cele 240 de cabinete medicale din tot județul

Știri din Județ

Publicitate

Vicepremierul Romaniei, Raluca Turcan a facilitat livrarea catre Crucea Rosie Sibiu, prin Compania Nationala UNIFARM , a nu mai putin de 25.000 de masti, 4.000 de combinezoane, 1.000 de viziere si 50.000 perechi de manusi , niste cantitati pe cat de mari, pe atat de necesare. Doamna vicepremier a insistat ca cea mai mare parte a materialelor sa ajunga la medicii de familie din judet pentru ca acestia sa fie echipati corespunzator in lupta impotriva raspandirii COVID19.

„Crucea Roșie Română a fost desemnată partener oficial al Guvernului în derularea campaniei pentru toate achizitiile de echipamente de protecție în această perioadă. Este achizitia Crucii Roșii derulată prin intermediul Guvernului României si din aceste fonduri s-au luat echipamente de protectie pentru medicii de familie. Am pregatit, astfel, 240 de pachete cu cate 100 de masti , cate trei viziere si trei combinezoane, cate trei masti reutilizabile si cate 150 de perechi de manusi. Acestea vor ajunge la toate cele 240 de cabinete medicale de familie din judetul Sibiu cu ajutorul voluntarilor noștri. Pentru măștile reutilizabile și pentru o parte din viziere le mulțumim bunilor noștri prieteni de la Fundația Comunitară Sibiu care ne-au fost alături de la început în această campanie” a declarat pentru SIBIU INDEPENDENT, Raluca Morar, director Crucea Roşie Sibiu.

O alta parte din transportul de la UNIFARM a fost directionata la solicitarea doamnei vicepremier spre Spitalul de Pediatrie (1.000 combinezoane, 5.000 de masti, 15.000 perechi manusi), acolo unde cea mai mare parte dintre aceste materiale au ajuns deja la prima oră.

Ne bucura mult implicarea tuturor si vom impartasi cu toti prietenii nostri de pe facebook acest sentiment indiferent de cine ni-l produce și indiferent de culoare politică.

Le mulțimim pe această cale încă o dată voluntarilor inimoși veniți de pe platforma Vă ajutăm din Sibiu care ne-au ajutat cu descărcarea acestui transport generos, cu pregătirea pachetelor și livrarea acestora în tot județul dar și doamnei Daniela Cimpean – Presedinta Consiliului Judetean Sibiu pentru că ne-au pus la dispoziție Sala Transilvania unde ne putem desfășura activitatea umanitară în condiții optime.

bee baa  ad f
feea bfb fb b eff
ef a d b feced
d a  acf afbe

Comunicat de presă transmis de Raluca Morar, Director Crucea Roșie – Filiala Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri