spot_img
20.2 C
Sibiu
sâmbătă, 25 mai, 2024
spot_img

9 persoane din Suceava au vrut să fugă în Germania prin Aeroportul Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Scene incredibile petrecute astăzi pe Aeroportul Internațional din Sibiu. Nouă persoane au fugit din Suceava, oraș aflat în carantină totală, intrarea și ieșirea fiind restricționată pentru majoritatea cetăţenilor.

Publicitate

Aceștia au reușit să-l convingă pe primar să le elibereze adeverințe precum că nu sunt infectați cu coronavirus și astfel au reușit să iasă din oraș. Cel mai probabil aceștia au mințit că merg până în orașele sau satele vecine.

Oamenii au călătorit sute de kilometri, tocmai până la Aeroportul Internațional din Sibiu, de unde trebuiau să zboare spre Germania.

Au fost însă depistați rapid de forțele de ordine și vor fi escortați sub pază înapoi în Suceava.


Pe zborul charter programt pentru decolare astăzi la ora 18.20 cu destinația Karlsruhe s-au prezentat la îmbarcare 9 persoane cu domiciliul în comuna Pătrăuți jud. Suceava, localitate aflată în carantină în baza Ordonanței Militare nr. 6. Aceștia au fost identificați la punctul de trecere al frontierei, drept urmare nu li s-a permis să călătorească. Transportul acestora către localitatea de domiciliu va fi asigurat sub coordonarea Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției.
De asemenea, în mod excepțional Autoritatea Aeronautică Civilă Română, a aprobat alte două zboruri de pe Aeroportul Internațional Sibiu, în cursul zilei de mâine, 11.04.2020. Primul zbor este programat la ora 10:20, iar al doilea este programat la ora 18:00.
” a comunicat Prefectura Sibiu

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Tunisian bătut la Sibiu. Autorii: trei sibieni!

Daniel Natea, aur la judo, la Jocurile IPA