spot_img
16.4 C
Sibiu
miercuri, 08 mai, 2024
spot_img

Concurs online pentru tineri muzicieni

Știri din Județ

Publicitate

Asociația Domy Music Star și Palatul Copiilor Sibiu au lansat o provocare pentru toți tinerii talentați din toată Europa în ultima lună. Pentru că multe concursuri muzicale s-au amânat din cauza pandemiei de Coronavirus, echipa festivalulului ,,Hermannstadtfest” a organizat un concurs online gratuit, intitulat #StauAcasăşicâştig. Pentru a intra in concurs, tinerii au trebuit să se filmeze cântând live o melodie acasă. Cei mai talentați vor primi premii și vor fi calificați în finala Festivalului Internațional ,,Hermannstadtfest” .

Publicitate

La concurs s-au înscris aproape 600 de concurenți din România, Estonia, Moldova, Italia, Ucraina, Bulgaria și Belarus. Interpretările au fost evaluate de un juriu de specialitate: Adrian Ordean, președintele juriului, compozitor, chitarist, membru trupei Compact, Bogdan Dragomir, producător muzical, muzician, jurnalist de radio; prof. Daniel Vecsei, director Palatul Copiilor Sibiu, Codruț Croitoru, compozitor, solist Trupa Taylor şi trupa Schimbul 3, Denise Ordean – artist, jurnalist radio, Dominique Simionescu- artist, director artistic al Festivalului Internațional HermannstadtFest.

La acest concurs au fost mulți copii care au trecut peste inhibiții s-au autodepășit și și-au etalat talentul pentru prima oară în fata unor străini (unii cântând în întuneric să nu li se vadă fața, alții cu ochelari, cu glugă în cap, alții in soaptă, cu voci mai mult sau mai puțin tremurânde).

Toți concurenții sunt optimiști si cred cu tărie că în curand „Totul va fi bine” !

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Ultimul meci acasă pentru CSC Șelimbăr

EDITORIAL: Anul de cotitură pentru Sibiu