FOTO: Un ofițer ISU Sibiu în misiune în Italia

Publicitate

Un ofițer din cadrul ISU Sibiu face cinste instituției după ce a ales să plece într-o misiune medicală tocmai în Italia, unul dintre cele mai mari focare de coronavirus din lume.

Maiorul Joe Stroescu este căsătorit și are o fată iar acesta activează de foarte mult timp în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „cpt. Dumitru Croitoru „al județului Sibiu.

Echipa medicală este formată din 15 persoane și va “lupta” cot la cot cu medicii italieni, totul pentru sănătatea pacienților.

„Ne-am lăsat familiile acasă, dar am venit aici pentru a ajuta familia Uniunii Europene” – declară maiorul Joe Stroescu, șeful delegației medicale SMURD.

Colegii săi de la Sibiu au postat pe pagina de Facebook un mesaj de respect și admirație pe care-l redăm mai jos:

“Cu respect și admirație, îl susținem pe colegul nostru maior STROESCU Joe, Șef Centru Operațional în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „cpt. Dumitru Croitoru „al județului Sibiu, care zilele acestea se află în misiune în Italia alături de echipa de medici și asistenți medicali sosiți în sprijin din partea României.” se arată în postarea ISU SIBIU

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *