0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

FOTO: Un ofițer ISU Sibiu în misiune în Italia

Știri din Județ

Un ofițer din cadrul ISU Sibiu face cinste instituției după ce a ales să plece într-o misiune medicală tocmai în Italia, unul dintre cele mai mari focare de coronavirus din lume.

Maiorul Joe Stroescu este căsătorit și are o fată iar acesta activează de foarte mult timp în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „cpt. Dumitru Croitoru „al județului Sibiu.

Echipa medicală este formată din 15 persoane și va “lupta” cot la cot cu medicii italieni, totul pentru sănătatea pacienților.

„Ne-am lăsat familiile acasă, dar am venit aici pentru a ajuta familia Uniunii Europene” – declară maiorul Joe Stroescu, șeful delegației medicale SMURD.

Colegii săi de la Sibiu au postat pe pagina de Facebook un mesaj de respect și admirație pe care-l redăm mai jos:

„Cu respect și admirație, îl susținem pe colegul nostru maior STROESCU Joe, Șef Centru Operațional în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „cpt. Dumitru Croitoru „al județului Sibiu, care zilele acestea se află în misiune în Italia alături de echipa de medici și asistenți medicali sosiți în sprijin din partea României.” se arată în postarea ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș