spot_img
9.6 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Amenzi de peste 250.000 de lei pentru nerespectarea ordonanțelor militare

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii și jandarmii sibieni au aplicat într-o singură zi, amenzi de peste 250.000 de lei persoanelor care nu au respectat ordonanțele militare.

Cele mai multe nereguli au fost găsite la șoferii care circulau pe drumurile publice fără motive întemeiate sau nu aveau declarația pe proprie răspundere completată corect.

„În cursul zilei de 10 aprilie, 181 de polițiști sibieni, 62 de polițiști locali și 13 cadre MApN au desfășurat 141 de misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de ieri, 10 aprilie, au fost aplicate de către polițiștii sibieni 144 de sancțiuni în valoare de peste 255.000 lei, dintre care 124 pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației. 

Cei 110 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Brașov, au efectuat în cursul zilei de ieri 31 de misiuni independente în contextul COVID-19. În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, au aplicat un număr de 10 sancțiuni în valoare totală de 14.200 de lei, acestea fiind aplicate pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației. 

În perioada de referință, 9 persoane au fost conduse în centrele de carantină și 312 persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor de izolare. De asemenea, 6 societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență.

Vă rugăm să evitați deplasările care nu sunt strict necesare, să respectați toate prevederile în vigoare și rămâneți în casă, atât pentru siguranța dumneavoastră, cât și a celor dragi! “ se arată într-un comunicat al Prefecturii Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului