spot_img
9.6 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Femeie din Șura Mare reținută după ce a jefuit mai multe locuințe

Știri din Județ

Publicitate

O femeie în vârstă de 42 de ani, domiciliată în Șura Mare, este cercetată penal de către polițiștii din cadrul Postului de Poliție Loamneș sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni de furt calificat. 

În fapt, în data de 11 aprilie, în jurul orei 2200, Postul de Poliție Loamneș a fost sesizat telefonic de un bărbat din Alămor care a reclamat că o femeie a pătruns în locuința sa și a sustras mai multe bunuri (telefon mobil, articole vestimentare și cafea solubilă), prejudiciul fiind de aproximativ 2.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În cadrul cercetărilor, polițiștii au mai găsit asupra femeii un alt telefon mobil și aprox. 2500 de lei, bunuri ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În urma extinderii cercetărilor, polițiștii au stabilit că femeia, în data de 9 aprilie, ar mai fi săvârșit două infracțiuni de furt din două imobile situate în orașul Ocna Sibiului. Aceasta ar fi sustras 2.500 de lei, boxe audio și căști, precum și un motofierăstrău. Bunurile reclamate ca sustrase au fost identificate de polițiști la domiciliul acesteia, în urma percheziției domiciliare efectuate. 

Cercetările în acest dosar continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului