31.6 C
Sibiu
sâmbătă, 20 iulie, 2024

Cinci cazuri noi de coronavirus în județul Sibiu

Știri din Județ

Până astăzi, 14 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 6.879 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 1.051 au fost declarate vindecate și externate.

La nivelul județului Sibiu sunt confirmate 116 de cazuri de infectare cu coronavirus, dintre care 5 cazuri sunt noi apărute în ultimele 24 de ore.

Publicitate

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției monitorizează un număr de 493 persoane izolate și un număr de 390 persoane aflate în carantină. La nivelul județului Sibiu sunt 512 de teste a căror rezultate sunt negative.

Până în acest moment în județul Sibiu au fost înregistrate 10 decese și 13 persoane au fost declarate vindecate și externate din rândul persoanelor confirmate pozitiv COVID-19 

Numărul de cazuri confirmate, pe județe, potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică:

Totodată, până acum, 332 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj și Ilfov, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 246 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 241 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 23.645 de persoane. Alte 67.268 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. 

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 70.097 de teste.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Obiceiuri de Sf. Ilie la români

Incendiu la Șeica Mică

COD PORTOCALIU de vijelie, în județul Sibiu

SOMA angajează mecanic auto în Cisnădie