spot_img
10.2 C
Sibiu
sâmbătă, 25 mai, 2024
spot_img

OFICIAL: Pe declarația pe propria răspundere NU se trece ora

Știri din Județ

Publicitate

De câteva zile tot mai mulți români au sesizat că unii polițiști aplică amenzi pentru că nu era trecută ora deplasării pe declarația pe propria răspundere.

Publicitate

SIBIU INDEPENDENT a cerut un răspuns oficial de le Prefectura Sibiu pe această speță. „Pe vechiul vechiul formular de declarație era prevăzut loc unde trebuia trecut intervalul orar al deplasarii. Pe noua declarație nu se mai cere ora. Deși vechiul formular încă mai poate fi folosit, nu este necesar că ora sa fie completată. Nu este prevăzut în nici o ordonanța militară sa fie sancționați cetățenii care nu au completat intervalul orar pe declarația pe proprie răspundere.” a declarat Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.”

Pentru a lămuri și mai bine problema am întrat în posesia unei circulare către personalul operativ emisă de Grupul de Comunicare Strategică: „O rugaminte pe care va rog sa o transmiteti tuturor colegilor din operativ. Pe noul formular privind declaratia pe propria raspundere nu mai exista rubrica pentru intervalul orar al deplasarii. Pe prima varianta exista aceasta rubrica, varianta de formular care poate fi folosita inca. Va rog sa nu mai aplicam sanctiuni pentru faptul ca nu este completat intervalul orar pe declaratia pe proprie raspundere, idiferent de modelul folosit. De altfel, nu exista nicio prevedere in vreo ordonanta militara care sa permita sanctionarea cetatenilor pentru ca nu au completat intervalul orar pe declaratia pe proprie raspundere.”

Publicitate

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Daniel Natea, aur la judo, la Jocurile IPA