spot_img
15.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

VESTE BUNĂ – Numărul cazurilor noi de coronavirus din județul Sibiu este MIC

Știri din Județ

Publicitate

Până astăzi, 15 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 7.216 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 1.217 au fost declarate vindecate și externate.

La nivelul județului Sibiu sunt confirmate 120 de cazuri de infectare cu coronavirus, dintre care 4 cazuri sunt noi apărute în ultimele 24 de ore.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției monitorizează un număr de 513 persoane izolate și un număr de 353 persoane aflate în carantină. La nivelul județului Sibiu în urma testării COVID-19 au fost confirmate NEGATIV 534 de teste. Până în acest moment în județul Sibiu au fost înregistrate 11 decese și 25 persoane au fost declarate vindecate și externate din rândul persoanelor confirmate pozitiv COVID-19.

Numărul de cazuri confirmate, pe județe, potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică:

Totodată, până acum, 362 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Ilfov și Vâlcea, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 337 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 245 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 23.353 de persoane. Alte 67.317 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. 

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 74.827 de teste.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor

LOAMNEȘ: Investiții masive în școli