Încă un erou se alătură Spitalului Militar Sibiu

În preajma Sărbătorile Pascale de anul acesta, Carmen a primit de la soțul ei, Alex, medic specialist în chirurgie generală vestea că vrea să se angajeze la Spitalul Militar de Urgenţă Sibiu și să ajute astfel comunitatea în care trăieşte.

Pentru el, ”a fi doctor însemnă să faci diferenţă când intri în viaţa oamenilor”. Aflând că instituția face angajări, pe o perioadă determinată de şase luni, pentru suplimentarea posturilor din sistemul medico-militar, dr Alexandru Simionescu a candidat pentru unul dintre ele. Ieri a fost prima lui zi de muncă la spital, o altă zi în care a uitat de grijile personale și le-a pus pe cele ale pacientului pe primul loc. Căci da, gânduri și griji are și el. Carmen este însărcinată cu primul lor copil. Când vorbește cu ea, o încurajează că totul e bine și va fi bine, deși poate el e obosit, nemâncat și încă la datorie.
Respect și considerație pentru Alex, #eroul nostru!
Sursă: Cpt. Viorela Varna
Plt.maj. Paul Pereanu; arhiva personală.
#directiamedicala #smusibiu #medicinamilitara #covid19 #StaiAcasa

Publicitate

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *