spot_img
15.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: “Iepurașul” Crucii Roșii a vizitat 50 de familii vulnerabile din județul Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Datorită generozității sponsorilor, Crucea Roșie Filiala Sibiu a reușit să-l aducă pe Iepuraș la 50 de familii vulnerabile din județul Sibiu.

Fiecare familie a primit câte trei pungi cu alimente neperisabile dar și cozonaci și dulciuri. Prețul fiecărui pachet alimentar a fost de 90 ron. Datorită colaboratorilor de la Transagape dar și a sponsorului  JIFA, această achiție a fost posibilă.

Voluntarii ”Vă ajutăm din Sibiu ” au fost anul acesta ajutoarele Iepurașului și au livrat astăzi cele 150 de pungi pentru 50 de familii nevoiașe.

Tot Iepurașul a dăruit ciocolată tuturor copiilor instituționalizați în centrele de plasament aflate în subordinea DGASPC din întregul județ : Agârbiciu, Oralt, Centrul Speranța, Guliver și Turnu Roșu. Anul acesta Iepurașul de la Crucea Roșie Sibiu nu a venit doar la copii ci și la întreg personalul angajat din cadrul acestor centre, adica un total de 221 de persoane ( copii și angajați)

În cadrul campaniei de luptă împotriva CO-VID 19, Iepurașul a ajuns și la prietenii noștri de la Ambulanța Sibiu cu 300 de combinezoare, la Spitalul Clinic din Mediaș tot cu 300 de combinezoane dar și la Secția de Neonatologie din cadrul Spitalului Clinic Județean Sibiu cu 500 de măști de unică folosință.

Și noi ne-am bucurat de o donație generoasă din partea domnului Chen Qunhua de la Galeriile Pacea din Sibiu care ne-a donat 3.000 de măști, 4.000 de pungi și o sumă considerabilă în bani. Îi mulțumim mult pe această cale și ne plecăm în fața generozității Domniei Sale. 

Pentru a susține  în continuare proiectele noastre umanitare din perioada aceasta, ne puteți ajuta cu donați în contul nostru RO 85 RNCB 0227 0360 6293 0013.

de   aa fddbabc
df a a ad afab
donatie de la Galeriile Pacea
copii Turnu
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri