spot_img
15.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Familie de subofiţeri sanitari din Sibiu aflați în prima linie în lupta cu coronavirusul

Știri din Județ

Publicitate

Sibiu Independent susține și încurajează medicii și toți cei care sunt implicați în lupta împotriva pandemiei de coronavirus. Alin și soția sa Dorina, două exemple dintre sutele de medici aflați în prima linie în lupta cu coronavirusul, amândoi subofiţeri sanitari, au dat dovadă, în tot acest timp, de solidaritate față de semenii lor, depunând toate eforturile posibile pentru a sări în ajutorul pacienților afectați de coronavirus. Alin și Dorina reușesc totodată să le fie modele celor două fetițe de 2, respectiv 9 anișori, ce îi așteaptă mereu acasă.

Alin, subofițer sanitar în cadrul Laboratorului de medicină preventivă al Spitalului Militar de Urgență ”Dr. Alexandru Augustin” Sibiu este ALĂTURI DE ALȚI COLEGI, ÎN PRIMA LINIE în lupta cu coronavirusul, făcând parte din personalul care efectuează triajul epidemiologic al pacienților la spital. După cum spune chiar el, sunt momente ale carierei sale când riscurile se împletesc armonios cu sentimente de împlinire şi satisfacție.

Soția lui, Dorina, subofițer sanitar și ea, în cadrul Biroului registratură și statistică medicală, își privește cu admirație soțul, înțelegând mai bine ca oricine că meseria aleasă de ei implică mereu depășirea unor limite, să dai dovadă de curaj și să manifești compasiune față de semenii aflați în suferință. Este mereu cu gândul la el și la colegii care depun toate eforturile pentru a răspunde nevoilor pacienților în această perioadă dificilă.

Amândoi au făcut sacrificii multe, dar au acasă doi copii frumoşi care le-au schimbat viaţa. Fiica lor cea mică, Anastasia-Evelin, are 2 ani. Cea mare, Alina-Maria, de Sărbătoarea Floriilor a împlinit 9 ani și spune cu mândrie despre tatăl ei că: ”E militar și printre cei mai buni asistenți medicali!”.

Anul acesta, de Sărbătorile Pascale, înainte de tradiționalele urări, Alin reamintește tuturor că, mai ales în această perioadă, limitarea contactului cu ceilalți este, în primul rând, o responsabilitate față de alți oameni, față de familie și de cei apropiați.
Rămâneți calmi în orice situație și respectați recomandările autorităților!
Sărbători de Paște cu sănătate și liniște
Sursă: Cpt. Viorela Varna

IMG  WA
IMG  WA
IMG  WA

Sursa foto: Facebook

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri