15.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

Așa va arăta noul Ambulatoriu din cadrul Spitalului Orășenesc Cisnădie

Știri din Județ

Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie a precizat pe pagina sa de Facebook că Ambulatoriul din Cadrul Spitalului Orășenesc Cisnădie urmează să fie reabilitat, astfel ca pacienții să beneficieze de tratament corespunzător într-un spațiu dotat cu echipamente necesare. În cele două clădiri vor fi amenajate o serie de cabinete de specialitate: chirurgie generală, medicină internă, pediatrie, obstetrică-ginecologie, ORL, neurologie, cardiologe, oftalmologie și psihiatrie.

Așa va arăta noul Ambulatoriu din cadrul Spitalului Orășenesc Cisnădie!
Proiectul presupune reabilitarea clădirii existente, dar și extinderea cu o clădire nouă, similară ca volum, dar modernă ca estetică.
Ca urmare a acestor lucrări, în aceste două clădiri urmează a fi amenajate o serie de cabinete de specialitate: chirurgie generală, medicină internă, pediatrie, obstetrică-ginecologie, ORL, neurologie, cardiologe, oftalmologie și psihiatrie. Toate aceste cabinete, alături de laboratoarele de analiză medicală, radiologie și imagistică medicală, urmează să fie dotate și cu echipamentele necesare. a declarat Gheorghe Huja, Primarul orașului Cisnădie

FB IMG
FB IMG
FB IMG
FB IMG
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic