17.4 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Așa va arăta noul Ambulatoriu din cadrul Spitalului Orășenesc Cisnădie

Știri din Județ

Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie a precizat pe pagina sa de Facebook că Ambulatoriul din Cadrul Spitalului Orășenesc Cisnădie urmează să fie reabilitat, astfel ca pacienții să beneficieze de tratament corespunzător într-un spațiu dotat cu echipamente necesare. În cele două clădiri vor fi amenajate o serie de cabinete de specialitate: chirurgie generală, medicină internă, pediatrie, obstetrică-ginecologie, ORL, neurologie, cardiologe, oftalmologie și psihiatrie.

Așa va arăta noul Ambulatoriu din cadrul Spitalului Orășenesc Cisnădie!
Proiectul presupune reabilitarea clădirii existente, dar și extinderea cu o clădire nouă, similară ca volum, dar modernă ca estetică.
Ca urmare a acestor lucrări, în aceste două clădiri urmează a fi amenajate o serie de cabinete de specialitate: chirurgie generală, medicină internă, pediatrie, obstetrică-ginecologie, ORL, neurologie, cardiologe, oftalmologie și psihiatrie. Toate aceste cabinete, alături de laboratoarele de analiză medicală, radiologie și imagistică medicală, urmează să fie dotate și cu echipamentele necesare. a declarat Gheorghe Huja, Primarul orașului Cisnădie

FB IMG
FB IMG
FB IMG
FB IMG
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri