spot_img
7.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Cadouri de Paşte de la Biomin Acţiune Socială

Știri din Județ

Publicitate

Voluntarii asociaţiei sibiene Biomin Acţiune Socială au distribuit înainte de sărbătoriile de Paşte cadouri substanţiale la 8 familii cu 17 copii din Rusciori.

Asociaţia activează din ianuarie 2020, dar membrii acesteia au contribuit ca sponsori şi voluntari în diferite proiecte sociale din judeţ în ultimii 20 de ani. „Am decis să înfiinţăm propriul proiect. Am început prin a dona la 5 familii din Rusciori o scroafă din rasa Managaliţa, 10 găini ouătoare şi toate furajele şi seminţele necesare pentru hrană din producţie proprie” ne-a explicat Simona Marţi, reprezentantul Asociaţiei Biomin Acţiune Socială. Proiectul s-a bucurat de succes la Rusciori deja.

„Cu câteva zile înainte de Învierea Domnului am reuşit să împărţim daruri. Rând pe rând, am vizitat familiile beneficiare ale proiectului nostru, mai vechi sau mai noi, şi fiecare a primit cu bucurie darurile iepuraşului: alimente neperisabile şi dulciuri cât şi hăinuţe! Adulţi şi copii ne-au aşteptat cu braţele şi inimile deschise. Pentru unii din ei acest gest din suflet a făcut diferenţa! Din păcate fotografiile nu pot reda cu fidelitate emoţiile strânse în colţul ochilor, dar şi în zâmbetele timide…” ne-a spus Simona Marţi.

Deşi asociaţia lucrează doar din ianuarie 2020, membrii acesteia au desfăşurat un proiect asemănător ani la rând în satul Nou pentru 18 familii cu 45 de copii.

biomin
biomin
biomin
biomin
biomin
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri