spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Campanie umanitară din fonduri proprii în Sărata, Scoreiu și Colun

Știri din Județ

Publicitate

În data de 13, respectiv 18 aprile 2020, pe pagina de facebook Dezvoltăm Comuna Porumbacu, reprezentanții acesteia au postat câteva fotografii de la acțiunea umanitară, special demarată pentru persoanele vulnerabile din localitațile Scoreiu, Sărata și Colun. Alimentele au fost cumpărate din bani personali dar și de la voluntarii din Sibiu care s-au mobilizat pentru a aduce puțină alinare și bucurie, în perioada Paștelui, persoanelor aflate în dificultate financiară.

În data de 13 aprilie, reprezentanții Dezvoltăm comuna Porumbacu au postat pe pagina de facebook prima acțiune socială:


În urma apelului meu referitor la distribuirea în mod gratuit a unei mese calde către persoanele singure din comuna Porumbacu, cărora le este greu să se deplaseze, s-au întâmplat două lucruri:
1. Primăria din Porumbacu a intervenit și a preluat distribuția acestei mese calde, începând de vineri 10 Aprilie. O inițiativă lăudabilă, mai ales că dispune de resurse pentru a face această activitate zilnic. Le urez spor la treabă și consecvență!
2. Am primit mai multe apeluri de la familii nevoiașe care au nevoie imediată de alimente, venitul lor reducându-se substanțial în perioada de criză. Așadar, ajutat și de alți voluntari, am procurat alimente și le-am distribuit azi în Sărata și Porumbacu de Jos.
În continuare avem nevoie de suportul vostru pentru a putea continua această campanie.

La data de 18 aprilie a urmat a doua acțiune de distribuire a alimentelor:


Astăzi am reușit să distribuim alimente către 15 familii mai vulnerabile în perioade de criză din Scoreiu, Colun și Sărata. Toate alimentele au fost donate de voluntari, care s-au mobilizat pentru a aduce puțină alinare și bucurie în perioada Paștelui unor familii nevoiașe. Pe lângă alimente de bază, am distribuit și cozonaci și dulciuri pentru copii.
Campania continuă – pentru donații sau orice ajutor vă rog să mă contactați.
Un Paște luminat!

Dezvoltăm Comuna Porumbacu este o pagină dețiută de Filiala USR Porumbacu, adresată comunei Porumbacu de Jos, din toate cele 5 sate: Sărata, Colun, Porumbacu de Sus, Scoreiu, Porumbacu de Jos. Nicu Gross, vicepreședintele organizației a început acestă activitate acum 6 luni. Scopul acestei pagini este acela de a prezentam neasjunsurile din comună, de a oferi informații despre situațiile anormale cum ar fi drumuri neasfaltate, gunoaie aruncate, tăieri ilegle de lemn și de a scoate în evidență comportamente nedemne și decizii îndoilenice ale autorităților locale. Dezvoltăm comuna Porumbacu a demarat, deasemnenea în această perioadă și campanii de igienizare râurilor.

received  scaled
FB IMG
FB IMG
FB IMG
FB IMG
FB IMG
FB IMG
FB IMG
FB IMG  e

Nicu Gross a relatat în exclusivitate pentru Sibiu Independent că intenționează să organizeze săptămânal aceste acțiuni de sociale în satele cu persoane vulnerabile.

Cine dorește să contribuie (cu bani, alimente sau voluntar pentru distribuire) mă poate contacta, iar eu o să le distribui. Aștept mesajele voastre fie pe messenger (pe pagina de facebook ”Dezvoltăm comuna Porumbacu”, fie prin telefon la 0745260457).– a precizat Nicu Gross



Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri