spot_img
9 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Un mort și un rănit grav după ce s-au răsturnat cu mașina în Roșia

Știri din Județ

Publicitate

ACTUALIZARE: Din informațiile transmise de IPJ Sibiu, șoferul care și-a pierdut viața în tragicul accident de la Roșia era polițist în cadrul Centrului Operațional din I.P.J Sibiu.

“A fost un om extraordinar, iar cuvintele ne sunt de prisos pentru a spune cât îi vom simți lipsa.Transmitem sincere condoleanțe familiei colegului nostru și ne exprimăm regretul profund pentru pierderea suferită!” este mesajul transmis de colegii polițistului

ȘTIRE INIȚIALĂ

Șoferul unui autoturism ce circula pe DJ 106S, la intrare în Roșia, într-o curbă la stânga, pierde controlul direcției de deplasare și se răstoarnă în afara părții carosabile.

Din păcate, evenimentul rutier a dus la decesul conducătorului auto și rănirea gravă a pasagerului din dreapta. Victima a fost transportată la spital. Nu sunt probleme de trafic.

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD pe DJ 106S, localitatea Roșia, la un accident rutier, un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă.
La fața locului s-au identificat două persoane de sex masculin, implicate, dintre care unul decedat.
S-au acordat îngrijiri medicale unui bărbat de aproximativ 37 de ani care a fost transportat de echipajul SMURD în stare de inconștiență la spital.”
a declarat Alina Voinea, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?