spot_img
15.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

10 cazuri noi de coronavirus în județul Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Până astăzi, 25 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 10.635 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 2.890 au fost declarate vindecate și externate.

La nivelul județului Sibiu sunt confirmate 238 de cazuri de infectare cu coronavirus, dintre care 10 cazuri apărute în ultimele 24 de ore.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost efectuate un număr de 1723 de teste.

În ceea ce privește numărul de persoane confirmate în urma testării SARS CoV-2, în județul Sibiu sunt 238 de persoane confirmate pozitiv (dintre care 220 adulți și 18 copii) și 753 de persoane confirmate negativ. Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 59 de persoane, iar 16 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv.

La data curentă, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează un număr de 1028 persoane izolate și 256 persoane în carantină.

Numărul de cazuri confirmate, pe județe, potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică:

Totodată, până acum, 575 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj și Prahova, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 218 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 235 de pacienți. 

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 12.009 de persoane. Alte 26.159 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. 

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 126.645 de teste. 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor

LOAMNEȘ: Investiții masive în școli

Rășinariul are capelă mortuară la standarde