4.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Situația fabricilor din Cisnădie ținută sub control

Știri din Județ

Autoritățile sibiene au luat o serie de măsuri pentru a ține sub control cazurile de infectare cu coronavirus din cele două fabrici din Cisnădie.

Astfel s-a început testarea angajaților iar cei care prezentau simptome sau au intrat în contact direct cu cei infectați, au fost plasați în izolare la domiciliu.

Situația angajaților din cele două fabrici din Cisnădie este următoarea:

“Raguse Medizinische Produkte Romania SRL” – 48 de persoane au fost testate din care 34 au fost depistate pozitiv cu coronavirus.

În ceea ce privește situația de la fabrica de produse medicale din județul Sibiu, conform datelor transmise de DSP Sibiu, până în prezent au fost testate un număr de 48 de persoane. Dintre aceste 34 au primit rezultat pozitiv, iar 14 rezultat negativ. O parte a personalului va încheia perioada de izolare în data de 30.04.20202, iar ceilalți pe data de 08.05.2020.
În acest moment nu este stabilită o dată la care societatea va relua activitatea, însă, de îndată ce acest lucru se va stabili Direcția de Sănătate Publică, va efectua o serie de verificări în vederea punerii a aplicare a unor măsuri preventive de limitare a răspândirii coronavirusului SARS CoV-2.
” se arată în comunicatul Prefecturii Sibiu

“Swoboda” – Au fost indentificați 4 contacți direcți cu persoana infectată cu coronavirus și le-au fost preluate probe biologice. Trei teste sunt negative iar celălalt este momentan în lucru.

„În cadrul fabricii de senzori și ansambluri de întrerupătoare, din județul Sibiu, conform datelor transmise de Direcția de Sănătate Publică, ancheta epidemiologică este în desfășurare. Până în acest moment au fost identificați 4 contacți direcți ai persoanei confirmate pozitiv cu SARS CoV-2. Toate cele 4 persoane aflate în izolare, au fost testate, 3 având rezultate negative SARS CoV-2, iar un test este în lucru. au mai transmis reprezentanții Prefecturii Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș