spot_img
22.9 C
Sibiu
sâmbătă, 25 mai, 2024
spot_img

Au fost testați peste 460 de angajați din centre sociale și cămine pentru vârstnici

Știri din Județ

Publicitate

În perioada 23-27 aprilie 2020 au fost testați 462 de angajați din centrele pentru copii și adulți ale |DGASPC, precum și din UAMS-urile din Sibiu și Saliste.

Publicitate

Peste 460 de persoane din județul Sibiu care lucrează în centrele pentru adulți și copii ale DGASPC Sibiu, precum și în unitățile de asistență medico-socială au început să fie testate de joi, 23 aprilie 2020.
Testarea face parte din măsurile suplimentare care se iau la nivelul județului Sibiu pentru a proteja și beneficiarii și personalul din aceste unități aflate în subordinea Consiliului Județean Sibiu, chiar dacă aceștia nu se încadrează în categoriile pentru care testarea este obligatorie.
Direcția de Sănătate Publică Sibiu asigură prelevarea probelor în teren, la sediul fiecărui serviciu social, iar Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu efectuează analiza acestora.


”Vreau să mulțumesc personalului DSP Sibiu care face un efort suplimentar pentru a sprijini acest demers, în condițiile în care în această perioadă activitatea este extrem de complexă și solicitantă. În același timp, mulțumesc personalului din Laboratorul de analize al Spitalului Județean Sibiu care a înțeles această nevoie și acționează cu maximă responsabilitate, programându-și activitatea în trei ture” – Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

Fotografii de la Centrul de Plasament Turnu Rosu și de la Centrul de Plasament Oralat (cele din curte)

bc c d  cae
fad  dc a caff
edaf a d ba ceaad
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Tunisian bătut la Sibiu. Autorii: trei sibieni!

Daniel Natea, aur la judo, la Jocurile IPA