0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Teatrul Gong Sibiu: Spectacolul „Sarea-n bucate” se difuzează online

Știri din Județ

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă sâmbătă, 2 mai, de la ora 18:00, înregistrarea spectacolului „Sarea-n bucate” după Petre Ispirescu. Spectacolul va fi difuzat pe pagina de Facebook a teatrului și va fi disponibil timp de 7 zile. 

Seria spectacolelor prezentate atât în limba română, cât și în limba germană, continuă și în luna mai, cu unele dintre cele mai îndrăgite producții ale teatrului de animație din Sibiu. Pe lângă spectacolele prezentate în fiecare marți și sâmbătă, cei mici sunt invitați să descopere săptămânal trei noi ateliere de creație, dar și o înregistrare nouă, în fiecare zi, în „Meniul cu povești șoptite” de pe site-ul teatrului. 

„Raportările din luna aprilie sunt fantastice, cu difuzări ce au depășit 20.000 de vizualizări, în întreaga lume. Iar pentru că foarte mulți dintre noi nu pot fi disponibili online doar la o anumită ora, toate înregistrările noastre sunt disponibile gratuit pentru cel puțin 7 zile, în funcție de proiect. Cred că în acest moment a luat pauză chiar și Moș Crăciun, care se uită la spectacolele online din România.”, a declarat Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii și Tineret din Sibiu. 

MAI MULTE DETALII PE SITE-UL https://teatrulgong.ro

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș