spot_img
9.6 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Un șofer băut și fără permis a intrat cu mașina într-un stâlp din Cârța

Știri din Județ

Publicitate

La data de 3 mai, în jurul orei 22,00, șoferul unui autoturism condus pe DJ 105D, din localitatea Cârța, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp din beton și gardul unui imobil.

Din fericire, în urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

La fața locului au intervenit polițiștii din cadrul Secției Nr. 4 Poliție Rurală Porumbacu de Jos, care au constatat că autoturismul a fost condus de către un localnic în vârstă de 30 de ani, care nu posedă permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de autovehicule.

Mai mult decât atât, testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, polițiștii au constatat că autoturismul în cauză este neînmatriculat.

Pe numele șoferului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat sau neînmatriculat.

Întrucât s-a stabilit și faptul că bărbatul a încălcat prevederile ordonanțelor militare referitoare la restricționarea circulației, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei. 

Cercetările continuă la nivelul Secției Nr. 4 Poliție Rurală Porumbacu de Jos.

Carta
Carta
Carta
Carta
Carta
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului