spot_img
5.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Maraton cultural online: mesaj de solidaritate pentru cadrele medicale aflate în linia întâi

Știri din Județ

Publicitate

Ziua Europei, celebrată la data de 9 Mai, este o zi cu o semnificație extrem de importantă, dar și o ocazie potrivită, ținând cont de contextul în care ne aflăm, de a sta, cu sufletul, alături de eroii aflați în prima linie în lupta cu coronavirusul. Un maraton cultural online va fi susținut din Sibiu, sâmbătă, 9 Mai, începând cu ora 10:00, pentru cadrele medicale, sub titlul ,,Sibiu, oraș european solidar prin cultură!

Radu Nechifor, unul dintre cei mai talentați naiști din noua generație, alături de artiștii Filarmonicii de Stat Sibiu, cei ai Tetrului de Balet Sibiu, dar și reprezentanții Centrului pentru Creație ”Junii Sibiului” și ai Casei de Cultură a Studenților își unesc forțele pentru a transmite un mesaj de recunoștință, unitate și solidaritate față de toate cadrele din LINIA ÎNTÂI.

Poți vedea Transmisiunea LIVE accesând site-ul www.livestreamromania.ro

Te poți înscrie la eveniment accesând linkul următor:

https://facebook.com/events/s/sibiu-oras-european-solidar-pr/556813671907296/?ti=cl

,,Ne păstrăm optimismul, în aceste vremuri extrem de complicate! Pandemia cu care ne confruntăm dovedește că ne unește mai mult decât ne-am fi imaginat vreodată! Suntem departe unii de ceilalți, dar împreună, mai uniți ca niciodată! Radu Nechifor, alături de artiștii Filarmonicii de Stat Sibiu, cei ai Tetrului de Balet Sibiu, dar și reprezentanții Centrului pentru Creație ”Junii Sibiului” și ai Casei de Cultură a Studenților, vor participa, de Ziua Europei, la un maraton cultural extraordinar desfășurat exclusiv online.

9 mai, Ziua Europei, va fi sărbătorită la Sibiu, în condiții speciale, în ton cu vremurile prin care trecem. Nu renunțăm la cultură, chiar dacă pandemia de coronavirus ne ține, momentan, departe unii de alții. Profităm de beneficiile internetului și, într-un eveniment maraton, artiștii sibieni își unesc forțele pentru a transmite un mesaj de recunoștință, unitate și solidaritate față de toate cadrele din LINIA ÎNTÂI, indiferent că vorbim de cele sibiene, române sau europene.

Evenimentul LIVE va lua startul sâmbătă, la ora 10:00, și va cuprinde recitaluri și momente artistice succesive, susținute de Radu Nechifor, Filarmonica de Stat Sibiu, Teatrul de Balet Sibiu, Centrul pentru Creație ”Junii Sibiului”și Casa de Cultură a Studenților.

sursa:facebook


Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului