spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Spirtul contrafăcut face victime și în județul Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

După ce 10 persoane din județul Iași au decedat după ce au consumat spirt contrafăcut, o descoperire asemănătoare a fost făcută și la Boian, județul Sibiu.

Doi bărbați angajați într-un canton silvic din localitatea Boian, județul Sibiu, au fost găsiți morți în condiții suspecte. Din primele cercetări se pare că aceștia au consumat spirt contrafăcut.

Autoritățile au fost puse în alertă marți dimineața, în jurul orei 7:45, de un apel la 112 prin care se anunța găsirea unui bărbat decedat în apropierea unui canton din extravilanul localității Boian. Bărbatul are 45 de ani și este din județul Botoșani.

La doar câteva ore distanță, un alt apel la 112 anunța găsirea unui alt bărbat decedat, la o distanță de aproximativ 1 kilometru față de prima victimă. Bărbatul era tot din județul Botoșani și avea 51 de ani.

Lângă bărbați au fost găsite mai multe sticle de spirt, începute. Aceste au fost ridicate de criminaliști pentru expertiză.

La fața locului, pe trupurile celor doi nu au fost constatate urme de violență.

„La data de 5 mai, în jurul orei 07:45, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Mediaș au fost sesizați despre faptul că, în apropierea unui canton din extravilanul localității Boian, se află trupul decedat al unui bărbat în vârstă de 45 de ani.
În aceeași dimineață, în jurul orei 10,17, polițiștii au fost sesizați din nou despre faptul că, la o distanță de aproximativ 1 km față de cantonul în cauză, pe un drum forestier, se află cadavrul unui alt bărbat, în vârstă de 51 de ani.
Cei doi bărbați sunt din județul Botoșani și erau angajați ai firmei de exploatare a lemnului care acționa în zona cantonului din extravilanul localității Boian.
Din primele cercetări efectuate la fața locului, pe trupurile celor doi nu au fost constatate urme de violență.
Decedații au fost preluați de Serviciul de Medicină Legală Sibiu pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzelor care au condus la deces.
În ambele cazuri, cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Mediaș sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.”
a declarat Elena Walter, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri