spot_img
8.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Au început înscrierile în cadrul Concursului Judeţean de muzică „Muguri de mai”

Știri din Județ

Publicitate

Concursul Judeţean de muzică vocală „Muguri de mai”, desfășurat în perioada 18 – 31 mai 2020 în mediul online își așteaptă micii interpreți din județul Sibiu pentru a se înscrie la oricare din cele două secțiuni ale concursului: muzică ușoară sau populară.

Concursul se adresează preșcolarilor și școlarilor din ciclul primar și are în vedere participarea unui număr cât mai mare de copii. Acest concurs are ca și scop principal conservarea tradițiilor românești, educația pentru arta muzicală, dezvoltarea spiritului de competiție și corectitudine, combaterea discriminării de orice fel dintre copii/tineri și mai ales promovarea și aprecierea interpreților.

Concursul Judeţean de muzică „Muguri de mai” a ajuns la ediția a III-a. Surpriză, dat fiind contextual actual, inițiatoarele proiectului, Cătălina-Minodora Dumitrean (prof. canto muzică ușoară la Palatul Copiilor Sibiu și învățător la Școala Gimn. Nr.2) și Cătălina-Ioana Stancu (dir. adj. prof. PIPP la Școala Gimnazială Nr 13), alături de Inspectoratul Școlar Județean Sibiu și asociația Domy Music Star, au mutat competiția în mediul virtual.
Acesta este adresat copiilor de la nivelul preșcolar și școlarilor mici (CP-IV). Micii interpreți se pot înscrie la oricare din cele două secțiuni ale concursului: muzică ușoară sau populară sau, de ce nu, la ambele secțiuni.


Părinții își pot înscrie copiii în concurs respectând regulamentul de pe pagina https://www.facebook.com/muguri.demai, după ce le-a fost acceptată cererea de prietenie.


Juriul concursului este format din profesori specializați în domeniul muzical și al învățământului preșcolar și primar, dar și interpreți sibieni de renume:

Dir. Adj. prof. Cătălina-Ioana Stancu
Dir. prof. Daniel Vecsei

Prof., interpretă de muzică populară Camelia Stoiță
Interpreta Dominique Simionescu



Mă bucur nespus că am găsit o cale de a duce mai departe și în acest an concursul județean de muzică. A fost un proiect pe care l-am inițiat din suflet alături de colega și prietena mea de suflet Cătălina Stancu. Proiectul s-a născut din dragostea noastră pentru frumos și pentru cei mici. (Cătălina-Minodora Dumitrean)
Mulțumim astfel partenerilor noștri, ISJ Sibiu și Asociației Domy Music Star pentru sprijin, dar și reprezentanților instituțiilor implicate . (Inițiatoarele proiectului).

Cătălina-Minodora Dumitrean
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului