spot_img
15.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Rezultate NEGATIVE pentru 56 de angajați ai Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

56 de angajați ai Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu pot răsufla ușurați după primirea rezultatelor COVID-19, toate fiind NEGATIVE.

Testarea a fost posibilă datorită unei sponsprizări a grupului ‘REGINA MARIA – Rețeaua Privată de Sănătate – Divizia laboratoare Cluj Napoca’.

Managerul spitalului, Criatian Roman, în semn de respect pentru oamenii cu suflet mare, a decis să transporte persoanal ultimele 26 de probe recoltate.

Pentru siguranța angajaților, am efectuat în acest sfârșit de săptămână 56 de teste PCR Covid-19. Rezultatele tuturor probelor recoltate de la personalul spitalului sunt ‘Negative’.👍 
Totul a fost posibil printr-o sponsorizare a grupului ‘REGINA MARIA – Rețeaua Privată de Sănătate – Divizia laboratoare Cluj Napoca’. 
⭐Precizez că un singur test costă 200 de lei.

În semn de RESPECT pentru acești Oameni minunați, am ales să merg personal la Cluj cu ultimele 26 de probe recoltate de medicul nostru epidemiologic, doamna dr. Maria Hirist.

Le-am mulțumit din suflet și LE MULTUMIM și pe această cale pentru ajutorul acordat!💕

Oricine dorește să sprijine Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu poate fi alături de noi prin donații către asociația spitalului (Asociația Pneumologia RO46BTRL03301205S54494XX, deschis la Banca Transilvania – tel. 0269210979, spitaltbcsibiu@yahoo.com) constând în bani sau echipamente de protecție ori prin completarea formularului 230.  http://spital-tbc.ro/reusim-impreuna/

Precizăm că orice salariat poate direcționa 3,5% din impozitul pe venit, potrivit art. 79, alin. 1 din Codul Fiscal. VĂ MULȚUMIM ANTICIPAT! ” se arată în postarea managerului Cristian Roman

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…