17.3 C
Sibiu
joi, 13 iunie, 2024

Se schimbă directorul Crucii Roșii Sibiu

Știri din Județ

Raluca Morar, directorul Crucii Roșii Sibiu, va intra în concediu de maternitate iar în această perioadă, postul de director, va fi ocupat de Răzvan Biriș pentru o perioada de 2 ani. 

”Crucea Roșie este mare parte din viața mea și sufletul meu. Am ajuns la Crucea Roșie Sibiu în 2008. Văzusem anunțul cu postul vacant de director al Crucii Roșii și m-am întors acasă după 5 ani de muncă în București, tocmai pentru a face munca umanitară, acasă, la Sibiu. Dar acum, urmează să mai vină un copilaș în familia noastră și voi fi în concediul de creștere a copilului timp de 2 ani.  România este printre puținele locuri în care mamele se pot bucura de acest timp cu copii lor și sunt recunoscătoare pentru asta.  Nu înseamnă că voi dispărea total din zona Crucii Roșii dar în acest timp, voi lăsa noua echipa în prima linie. Și asistenta mea, Olga Covali a născut iar la finalul anului o altă colega de-a noastră, Elena Dancașiu, urmeză să nască. Fetele acestea ne-au fost alături timp de 8 – 9 ani dar acum se vor bucura si ele de perioada de maternitate. Așadar, mare parte din echipa noastră va fi înlocuită de niște oameni care ne-au fost și până acum aproape ” a declarat Raluca Morar, directorul Crucii Roșii Sibiu

Cine este noul director al Crucii Roșii Sibiu

Răzvan Biriș  – Director / Are 43 de ani, a absolvit liceul Gh Lazăr din Sibiu și a continuat ulterior studiile la Universitatea Lucian Blaga, Facultatea de Comerț si Marketing. Timp de 3 ani Răzvan a studiat în Damasc limba și cultura arabă la Institutul internațional de profil, oportunitate care i-a desăvârșit perspectiva culturală asupra principiului de universalitate promovat de Crucea Rosie. Răzvan Biriș are o experienta de 17 ani în publicitate și presă locală, iar în ultimii ani și-a consolidat o carieră în domeniul managementului medical. El este un voluntar implicat în proiectele Crucii Roșii încă din anul 2018, iar din 2019 și până în prezent a ocupat funcția de Vicepreședinte al Crucii Roșii Filiala Sibiu.

Restul echipei manageriale a Crucii Roșii Sibiu

Smaranda Balan –Responsabil comunicare si Vicepreședinte al Crucii Roșii Sibiu / A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea București și a activat în domeniul Relațiilor Publice, coordonând proiecte importante de comunicare în mediul corporatist. De contribuția ei se leagă și una dintre primele Campanii de Responsabilitate Socială din România, Breast Cancer Crusade. La Sibiu, Smaranda a susținut cursul de Managementul Relațiilor Publice la Universitatea “Lucian Blaga” și  este unul dintre fondatorii comunitatii civice Vă ajutăm din Sibiu. Deși activează într-un domeniu antreprenorial legat de producția textilă, articolele sale de presă au fost publicate în Republica și Decât o Revistă, iar în martie 2019 a câștigat un premiu pentru opinie la cea mai cunoscută competiție pentru jurnalism independent, Premiile Superscrieri. Sibienii îi pot citi materialele jurnalistice în săptămânalul Zile și Nopți, unde semnează o rubrică permanentă.  Smaranda Bălan a fost inclusă în 2018 în publicația “ Femei puternice, femei de succes” din Sibiu.

Oriana Bejenaru – asistent manager / Din vechea echipă, ne bucurăm că va rămâne lângă ei Doamna Rodica Vâcă ( Tanti Rodi, cum o știe toată lumea) care ne e alături de mai bine de 10 ani, Cristian Fodor coordonatorul de voluntari, Mihai Balaban  – Președintele Onorific al Crucii Roșii Sibiu, Andreea Dumitrașcu – Vicepreședinte și Georgeta Cozma – Vicepreședinte, împreună cu toți voluntari vechi dar și parte din voluntarii Vă Ajutăm din Sibiu. 

„Sunt convinsă că echipa nouă va face o treabă foarte bună în acești 2 ani, le doresc mult succes și le mulțumim pentru deschiderea și dorința de a ne sprijini” a mai adăugat Raluca Morar, fostul director al Crucii Roșii Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Flori proaspete în spaţiile comerciale

Francez dispărut din Sibiu. Îl caută Poliția!