spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Șoferi neastâmpărați pe drumurile județului Sibiu. Abateri grave de la codul rutier

Știri din Județ

Publicitate

În ultimele 24 de ore, în trafic, polițiștii rutieri au constatat 4 infracțiuni la regimul rutier, astfel:


la data de 11 mai, în jurul orei 19:40, polițiștii Secției nr. 4 Poliție Rurală Porumbacu de Jos au oprit pentru control în trafic, pe str. Cornel Lupea din Racovița, un moped care nu avea aplicate plăcuțe de înmatriculare. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că mopedul era condus de un bărbat în vârstă de 48 de ani, domiciliat în Racovița, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul. Totodată, au stabilit că mopedul nu era înregistrat sau înmatriculat pentru circulația pe drumurile publice.


la data de 11 mai, în jurul orei 23:00, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au depistat în trafic un conducător auto aflat în stare de ebrietate. Șoferul, un localnic în vârstă de 57 de ani, a fost oprit pentru control în trafic pe Șos. Sibiului din Mediaș, iar în urma testării cu aparatul etilotest rezultatul indicat a fost de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat;


un alt conducător auto aflat sub influența băuturilor alcoolice a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale (tamponare). În fapt, la data de 12 mai, în jurul orei 01:10, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Tălmaciu, în timp ce conducea un autoturism pe str. Bisericii din orașul Avrig a pătruns în Drumul Național 1 E68 fără să acorde prioritate de trecere vehiculelor care aveau acest drept și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar pe sensul Sibiu – Brașov. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, în cazul bărbatului din Tălmaciu rezultat indicând valoarea de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri