spot_img
9.1 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: Adio, distanțare socială! Coadă la ghișeul de emitere a cazierului

Știri din Județ

Publicitate

Peste 20 de persoane au așteptat astăzi, în jurul orei 16, la singurul ghișeu din județul Sibiu care pe durata stării de urgență emite cazierul.

Oamenii sunt nemulțumiți că trebuie să vină din orașele,comunele sau satele vecine tocmai până la Sibiu pentru un simplu cazier. Din spusele celor prezenți la coadă, au încercat să solicite cazierul online însă nu au reușit.

„Un singur funcționar! Azi programul este de la 15-17. Coadă, nervi, intră cine se strecoară, cererile tipizate sunt aruncate pe treptele inspectoratului, completate de solicitanți pe mașinile parcate sau pe borduri.” a declarat un cetățean care a așteptat mai bine de o oră la coadă

Cazierul se poate solicita și online, la cazier@sb.politiaromana.ro. În acest caz eliberarea certificatului de cazier judiciar se face în termen de 3 zile de la data trimiterii, iar solicitantul se va prezenta personal pentru ridicarea certificatului de cazier judiciar, având asupra sa cartea de identitate în original și în termenul de valabilitate. 

“În această perioadă, Cazierul judiciar poate fi eliberat doar de la ghișeul aflat la reședința IPJ Sibiu. Astăzi sunt eliberate în intervalul orar 15-17.

După cum se poate observa, astăzi înregistrăm o cerere mai mare, iar persoanelor care s-au prezentat li s-a pus în vedere respectarea distanțării sociale.

De asemenea, au fost asigurate ca personalul de la ghișeu va rămâne și peste program dacă situația o impune pentru a soluționa toate cererile înregistrate.” a declarat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ SIBIU

n scaled
n scaled
img
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri