spot_img
13.1 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

Un polițist din Rășinari are coronavirus. Alți 4 colegi sunt în izolare

Știri din Județ

Publicitate

Prefectura Sibiu a confirmat oficial pentru ziarul Sibiu Independent faptul că un polițist din județul Sibiu a fost depistat cu coronavirus.

Este primul caz din județul nostru în care un angajat din poliție este confirmat pozitiv cu virusul COVID-19. Atât secția cât și autospeciala au fost dezinfectate, o anchetă epidemiologică fiind demarată.

Sibiu Independent a aflat pe surse faptul că polițistul activa pe raza comunei Rășinari.

ACTUALIZARE: Alți patru polițiști care au intrat în contact cu colegul lor infectat cu coronavirus au fost izolați la domiciliu. Toți sunt din cadrul Secției nr.1 Poliție Rurală Șelimbăr.

În cursul zilei de astăzi, 13 mai, un polițist a fost confirmat pozitiv în testării SARS CoV-2. Ca urmare a acestui fapt, autospeciala dar și secția de poliție în cadrul căreia acesta lucra au fost dezinfectate. De asemenea Direcția de Sănătate Publică a demarat o anchetă epidemiologică în acest caz. Din primele date raportate două persoane, contacți din cadrul serviciului, au fost puși în izolare preventivă urmând să fie testați. Momentan nu se cunosc alte date, ancheta epidemiologică fiind în desfășurare.” a declarat Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda