15.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

Tinerii au cumpărat echipament medical pentru Spitalul Militar și Spitalul Județean Sibiu

Știri din Județ

Membrii organizației non-guvernamentale Leo Brukenthal Sibiu au achiziționat pentru Spitalul Militar de Urgență și secția Cardiologie 2 a Spitalului Județean Sibiu, două lămpi sterile cu raze UV în valoare de 5085 lei.

Membrii tineri ai Clubului Leo Brukenthal Sibiu au organizat strângeri de fonduri pentru această achiziție:

Publicitate

Cu fondurile strânse de la ultima lor petrecere organizată – „LEO V-day Party” – și de la campionatul de Counter-Strike “LEO E-sports Challenge”, leuții de la Clubul LEO Brukenthal Sibiu au achiziționat două lămpi sterile cu raze UV în valoare de 5085 RON pentru Spitalul Militar de Urgență și secția Cardiologie 2 a Spitalului Județean Sibiu, condusă de dna dr. Dora Teodoru.


Sunt tineri dedicați și, care au ales să facă o diferență în lumea care ii înconjoară și să impacteze pozitiv viața celor din jur încă de la vârste fragede, cand probabil nici nu realizează aportul pe care si-l aduc!

PREȚUIRE ȘI RESPECT! MÂNDRI DE VOI!

Facebook
FB IMG
FB IMG
IMG

Tinerii de la Leo Brukenthal Sibiu sunt tineri implicați și dedicați, care au participat și în trecut în astfel de acțiuni. În luna martie, aceștia au donat 50 de cutii, mărimea XL, de mănuși medicale pentru igienă și protecție Spitalului Județean Sibiu, Spitalului CFR, UPU și SMURD.

Ieri, pe data de 18.03.2020 Clubul LEO Brukenthal și-a adunat forțele și a făcut un pas înainte spre susținerea situației actuale de urgență

în care ne aflăm. Am reușit să donăm 50 de cutii, mărimea XL, de mănuși medicale pentru igienă și protecție. Suntem foarte recunoscători că spitalul Județean Sibiu, spitalul CFR, UPU și SMURD au beneficiat de acest ajutor. Mulțumim doamnei Dr. Mârza Diana pentru că a facut posibilă această acțiune, livrând cutiile.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic