VIDEO-FOTO: Zeci de credincioși au participat la slujbele organizate în fața bisericilor

Zeci de credincioși au participat astăzi la slujbele religioase organizate în fața bisericilor din județul Sibiu. Sunt primele slujbe cu public oficiate în ultimele 2 luni.

Oamenii au fost foarte responsabili, purtând măști de protecție și păstrând distanța de siguranță impusă de autorități. La fiecare lăcaș de cult au fost puse la dispoziție soluții dezinfectante.

“Ne bucurăm foarte mult că putem să venim la sfânta biserică și să ne rugăm. Aveam nevoie de acest lucru. O să respectăm toate normele impuse de autorități.” a declarat un credincios pentru Sibiu Independent

“Port masca de protecție și încerc să ascult sfânta slujbă de la o distanță sigură, fără să interacționez cu alți credincioși. Este un lucru foarte bun că s-au deschis bisericile dar nu trebuie să abuzăm de acest lucru și să fim iresponsabili, pericolul nu a trecut încă” a mai declarat un credincios

{"autoplay":"true","autoplay_speed":3000,"speed":300,"arrows":"true","dots":"true"}

Sprijină SIBIU INDEPENDENT

Dacă doreşti să susţii acest proiect independent voluntar poţi face o donaţie liberă direct prin PAYPAL 

Pentru detalii citiţi aici.

1 Comment

  1. protestul credinciosilor ajunge si in fata lui Dumnezeu! Credinciosii nu mai vor astfel de distante “sociale” sau “fizice”. Vor sa fie uniti in cuget si in simtiri.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *