spot_img
8.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Au reînceput furturile de biciclete. Mulți autori sunt minori

Știri din Județ

Publicitate

La data de 17 mai, în jurul orei 14:00, o femeie a sesizat Poliția Municipiului Sibiu cu privire la faptul că, în urmă cu puțin timp, patru persoane necunoscute au pătruns în curtea locuinței sale de pe strada Viilor, din municipiul Sibiu, și au sustras o bicicletă și o motocoasă, prejudiciul fiind estimat la suma de 700 de lei. 

În urma cercetărilor preliminarii efectuate, în jurul orei 14:30, polițiștii Biroului de Ordine Publică Sibiu au reușit identificarea și prinderea celor patru presupuși autori. Este vorba despre patru minori, cu vârste cuprinse între 11 și 15 ani, domiciliați trei dintre ei în municipiul Sibiu și unul în localitatea Cașolț.

De asemenea, bunurile au fost recuperate și predate părții vătămate.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu și vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

La data de 17 mai, în jurul orei 02:00, pe strada Podului din municipiul Sibiu, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au depistat un minor în vârstă de 15 ani, sibian, în timp ce se deplasa pe o bicicletă spre strada Văii.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că minorul ar fi sustras bicicleta în aceeași noapte, din subsolul unui bloc din cartierul Reșița.

Bicicleta a fost returnată părții vătămate, iar în cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului