spot_img
8.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu revine la programul normal

Știri din Județ

Publicitate

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu anunță reluarea activității pentru pentru toate specialitățile, în condiții speciale.

Dragi prieteni, vă informăm că, odată cu încheierea stării de urgență și intrarea în starea de alertă, Ambulatoriul Integrat (policlinica spitalului) își reia activitatea pentru toate specialitățile, conform programului obișnuit (07.00 – 21.00), cu programare pe baza biletului de trimitere și distanțare orară a pacienților.


Programările se fac exclusiv telefonic sau online. Pacienții care se prezintă în Ambulatoriu trebuie să respecte cu strictețe instrucțiunile personalului: să păstreze o distanță sigură față de celelalte persoane, să nu aglomereze intrarea.


Accesul se face controlat, în grupuri de maxim 2-3 persoane. Se respecta orele de programare. La accesul în Ambulatoriu, se realizează triajul epidemiologic. Toate persoanele sunt obligate să completeze un formular tip, ca măsură de informare/siguranță/prevenție cu privire la noul coronavirus. De asemenea, la intrare se realizează dezinfecția mâinilor iar pacienții sunt termometrizați.


Pacienții trebuie să poarte mască. Angajații ambulatoriului poartă echipamente de protecție. În cazul în care există suspiciuni de infectare, pacientul în cauză este trimis pentru consultație în Unitatea de Primiri Urgențe.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului