22.4 C
Sibiu
miercuri, 04 octombrie, 2023

Coronavirusul nu a reușit „să marcheze” în poarta celor de la A.F.C.Hermannstadt

Știri din Județ

Jucătorii de la A.F.C.Hermannstadt, ușurați după ce au primit rezultatele negative ale testelor COVID efectuate. Reprezentanții clubului anunță reluarea antrenamentelor.

Fotbaliștii și stafful A.F.C.Hermannstadt au efectuat ieri, 17.05.2020, testul pentru depistarea coronavirusului COVID-19. Vă aducem la cunoștință că astăzi au venit toate rezultatele, iar ele sunt negative. Așa se face că după două luni de autoizolare și antrenamente efectuate la domiciliu, lotul și stafful A.F.C. Hermannstadt s-a reunit într-un cantonament cu un regim special anti-COVID 19. Cantonamentul este organizat conform unui protocol stabilit de către Comisia Medicală a Federației Române de Fotbal, în urma unor consultări cu reprezentanți ai Ministerului Sănătății, Ministerului Tineretului și Sportului, precum și Istitutul Național de Sănătate Publică. Cantonamentul este organizat într-o singură locație, iar pe parcursul primelor 14 zile antrenamentele vor fi axate pe pregătirea fizică, în grupuri de maximum 4 jucători, supervizate de două persoane din staff(tehnic& medical).

Precizăm că pe parcursul acestui cantonament, accesul presei și al suporterilor este strict interzis.

Vă reamintim că A.F.C. Hermannstadt a suspendat antrenamentele pe 16 martie 2020, ca o consecință a deciziei Federației Române de Fotbal de a suspenda toate competițiile fotbalistice de pe teritoriul României pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri