19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Șofer din Motiș prins băut la volan

Știri din Județ

La data de 18 mai, în jurul orei 2350, polițiștii Secției nr. 5 Politie Rurală Axente Sever au oprit pentru control în trafic pe DJ141G, în satul Motiș un autoturism. 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că mașina era condusă de un localnic, în vârstă de 47 de ani, care se afla în stare de ebrietate. A fost testat cu aparatul etilotest, concentrația indicată fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot la data de 18 mai, în jurul orei 1410, în municipiul Sibiu s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale (tamponare). 

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, domiciliat în Orlat, în timp ce conducea un moped pe str. Vasile Cârlova, la intersecția cu Șos. Alba Iulia nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism cu care intra în coliziune. Din fericire, evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat că bărbatul conducea mopedul fără a deține permis de conducere iar mopedul era neînregistrat, având plăcuța de înmatriculare falsă. 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc