4.1 C
Sibiu
marți, 19 martie, 2024

ALDE Sibiu: „Iohannis să îşi ceară scuze!” (CP)

Știri din Județ

Ovidiu Gheorghe Tocaciu, preşedintele ALDE Sibiu a transmis către mass media un comunicat de presă în care cere public, preşedintelui României, să își ceară scuze pentru afirmaţiile discriminatoare legate de maghiari.

Consiliul Naţional de Combatere a Discriminării a decis ieri că afirmaţiile preşedintelui Iohannis privind maghiarii sunt discriminatorii și încalcă dreptul la demnitate pe criteriul de apartenență etnică/națională. L-au şi amendat cu 5.000 de lei. Credem că CNCD a concluzionat natural, exact ca toată clasa politică românească şi liderii UE: Iohannis a gafat monumental.

ALDE Sibiu cere public preşedintelui României să ceară scuze pentru afirmaţiile discriminatoare şi total anti-europene referitoare la maghiari. Este curată ipocrizie să negi ca preşedinte ceea ce ai spus public şi te-a auzit o ţară întreagă.

Un preşedinte adevărat, democratic şi pro-european şi-ar cere scuze public. Dar ca şi în cazul şcolilor din Franţa despre care vorbea aiurea că s-au deschis, Iohannis a adoptat şi în acest caz politica negării adevărului. Nu ştim dacă românii îşi mai doresc în fruntea ţării un preşedinte mincinos şi anti-european.

NOTA REDACŢIEI: Acesta este un comunicat de presă plătit sub formă de publicitate. Sibiu Independent nu îşi asumă punctul de vedere prezentat de client.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Dotări noi la LIA Sibiu de la Rotary