ALDE Sibiu: “Iohannis să îşi ceară scuze!” (CP)

Știri din Județ

Ovidiu Gheorghe Tocaciu, preşedintele ALDE Sibiu a transmis către mass media un comunicat de presă în care cere public, preşedintelui României, să își ceară scuze pentru afirmaţiile discriminatoare legate de maghiari.

Consiliul Naţional de Combatere a Discriminării a decis ieri că afirmaţiile preşedintelui Iohannis privind maghiarii sunt discriminatorii și încalcă dreptul la demnitate pe criteriul de apartenență etnică/națională. L-au şi amendat cu 5.000 de lei. Credem că CNCD a concluzionat natural, exact ca toată clasa politică românească şi liderii UE: Iohannis a gafat monumental.

ALDE Sibiu cere public preşedintelui României să ceară scuze pentru afirmaţiile discriminatoare şi total anti-europene referitoare la maghiari. Este curată ipocrizie să negi ca preşedinte ceea ce ai spus public şi te-a auzit o ţară întreagă.

Un preşedinte adevărat, democratic şi pro-european şi-ar cere scuze public. Dar ca şi în cazul şcolilor din Franţa despre care vorbea aiurea că s-au deschis, Iohannis a adoptat şi în acest caz politica negării adevărului. Nu ştim dacă românii îşi mai doresc în fruntea ţării un preşedinte mincinos şi anti-european.

NOTA REDACŢIEI: Acesta este un comunicat de presă plătit sub formă de publicitate. Sibiu Independent nu îşi asumă punctul de vedere prezentat de client.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri