spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Culmea ghinionului: A condus fără permis și a lovit un pieton neatent

Știri din Județ

Publicitate

La data de 20 mai, în jurul orei 17,30, pe strada Principală din satul Nucet, o localnică în vârstă de 74 de ani s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și a fost acroșată de o autoutilitară condusă de către un bărbat în vârstă de 30 de ani, din localitatea Cornățel.

În urma evenimentului, femeia a fost transportată și a rămas internată în spital pentru îngrijiri medicale.

Cu ocazia verificărilor efectuate cu privire la circumstanțele producerii accidentului, polițiștii au constatat că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce, pe numele său fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere fără permis.

De asemenea, pe numele proprietarului autoutilitarei s-a deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de încredințare a unui autovehicul spre a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care cunoaște faptul că nu deține permis de conducere.

La volanul unui TIR, prins băut

La data de 20 mai, în jurul orei 09,30, în comuna Marpod, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Agnita au oprit pentru control un ansamblu TIR condus pe DJ 106 de către un bărbat în vârstă de 41 de ani, din județul Cluj.

Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Fără permis și băut, pe străzile din Tălmaciu

La data de 20 mai, în jurul orei 19,30, în orașul Tălmaciu, polițiștii au oprit pentru control o autoutilitară condusă pe strada Mihai Viteazu de către un localnic în vârstă de 45 de ani.

Polițiștii au constatat că cel aflat la volan nu are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Mai mult decât atât, testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele tălmăceanului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri