spot_img
7.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Bărbat băut bine, rănit după ce a căzut cu bicicleta

Știri din Județ

Publicitate

La data de 25 mai, în jurul orei 2200, pe DJ 106, Sibiu – Agnita, s-a produs un autoaccident în care a fost implicat un biciclist. 

Polițiștii rutieri care au efectuat cercetarea la fața locului au stabilit următoarele: un bărbat în vârstă de 62 de ani, sibian, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe DJ 106, înspre municipiul Sibiu,  pe fondul stării de ebrietate în care se afla, se dezechilibrează, cade și se lovește de asfalt, rezultând vătămarea sa corporală.

Biciclistul purta pe îmbrăcăminte elemente reflectorizant fluorescente, iar bicicleta condusă era echipată corespunzător, având în funcțiune atât lumina albă pe partea din față, cât și cea de culoare roșie pe partea din spate.

Din cauza stării în care se afla (sub influența băuturilor alcoolice și vătămărilor rezultate în urma accidentului) nu s-a putut efectua testarea alcoolscopică, procedându-se la recoltarea unei mostre de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a concentrației de alcool pe care o avea în sânge în momentul producerii accidentului.

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu continuă cercetările. 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri