Elevii se întorc în școli. Prima tranșă de măști de protecție va ajunge la Sibiu

Unitățile de învățământ din județul Sibiu sunt pregătite pentru reluarea activităților de pregătire a elevilor și desfășurarea examenelelor naționale

Publicitate

Astăzi s-au desfășurat noi controale tematice în unitățile de învățământ din județul Sibiu, ca urmare a deficiențelor semnalate în cazul pregătirii unităților de învățământ pentru reluarea pregătirii elevilor și susținerea examenelor. S-a constatat că acestea au fost remediate, inclusiv desemnarea de către DSP Sibiu a personalului pentru efectuarea triajului epidemiologic.


În această dimineață, prefectul județului Sibiu, împreună cu inspectorul școlar general, au efectuat o serie de controale în unitățile de învățământ din municipiul Sibiu. Nu au fost constatate deficiențe în pregătirea școlilor sau în achiziționarea materialelor de dezinfecție a spațiilor școlare.


De asemenea, reprezentanții MEC au anunțat ISJ Sibiu, respectiv pe domnul inspector școlar general, că prima tranșă de măști de protecție (260 000) va ajunge la Sibiu în acesastă după amiază, urmând ca mâine, duminică și luni să fie repartizate către școli.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *