spot_img
12.3 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

ALDE va fi prezent în secţiile de vot (CP)

Știri din Județ

Publicitate

Ovidiu Gheorghe Tocaciu, preşedintele ALDE Sibiu, a transmis către Sibiu Independent un comunicat de presă în care anunță prezență partidului în secţiile de vot, prin urmare:

Deciziile luate azi cu largă majoritate de Parlament asigură un proces electoral democratic. Astfel va fi posibilă prezenţa în secţiile de vot ale partidelor care au câştigat alegerile trecute, dar şi a celor care deţin acum minim 7 senatori şi 10 deputaţi.
Un proces electoral supervizat de mai multe partide în secţia de vot asigură democraţia procesului electoral.

ALDE va avea astfel şi la următoarele alegeri reprezentaţi în secţiile de vot care se vor asigura de transparenţa şi legalitatea procesului electoral.

Cât priveşte informaţiile apărute în presă privind trecerea parlamentarilor ALDE la PSD, acestea sunt dezminţite oficial de liderii partidului. Afilierea la un grup parlamentar nu înseamnă trecerea la alt partid. ALDE rămâne un partid de sine stătător, dar legislaţia actuală obligă parlamentarii să fie afiliaţi la un grup pentru a putea vorbi în plen şi a înainta propuneri parlamentare.

NOTA REDACŢIEI: Acesta este un comunicat de presă plătit sub formă de publicitate. Sibiu Independent nu îşi asumă punctul de vedere prezentat de client.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda