1.2 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

FOTO| Audiențe ad-hoc în stradă cu primarul orașului Cisnădie

Știri din Județ

Audiențe ad-hoc în stradă, în plină pandemie, susținute de primarul orașului Cisnădie – Gheorghe Huja. Adunarea nu s-a făcut oricum, ci in condițiile impuse de Ministerul Sănătății, participanții purtând măști de protecție.

Primarul Gheorghe Huja a mărturisit că, deși până acum a fost nevoit să amâne ultimele audiențe, mereu a fost și va fi aproape de comunitatea sa.

Încetul cu încetul, revenim la viața de dinaintea izbucnirii pandemiei de coronavirus. Lumea întreagã, România, dar și comunitatea noastrã au trecut prin momente grele. Chiar dacă am fost nevoiți să amânăm ultimele audiențe, mereu am fost si voi fi aproape de dumneavoastră. Întâlnirile noastre ad hoc, întotdeauna, au rezolvat multe situații.

FB IMG
FB IMG
FB IMG
Publicitate

3 COMENTARII

  1. Acesta e un articol platit de catre primaria Cisnadie din banii contribuabililor?
    Au fost anuntate aceste intalniri ad-hoc sau doar si-a facut prezenta stimabilul primar prin centrul orasului si-a schimbat cateva vorbe cu trecatorii?

  2. „Politicianism ieftin”, ieftin de tot. Audienta ad-hoc sau intalnire ” intamplatoare” cu cetateni nemultumiti?Ce probleme au ridicat cetatenii?Cum sunt anuntati de rezolvarea problemelor?Cum se transmit problemele lor la compartimentele din primarie cu atributii de a le rezolva? Sau raman doar cu promisiuni?
    „Aleșii locali sunt obligați ca, în exercitarea mandatului, să organizeze periodic, cel puțin o dată pe trimestru, întâlniri cu cetățenii, să acorde audiențe și să prezinte în consiliul local, respectiv în consiliul județean o informare privind problemele ridicate la întâlnirea cu cetățenii”- lege
    Primaria Sibiu si alte institutii au reluat audientele din 18 mai 2020, dar nu in strada si nu cu fotografi chemati special.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri