15.2 C
Sibiu
luni, 04 martie, 2024

Noua şefă a FC Hermannstadt are 21 de ani şi e model

Știri din Județ

Tranzacţia anunţată de Sibiu Independent zilele trecute prin care familia Reghecampf preia 50% din clubul sibian de fotbal AFC Hermannstadt a scos la iveală câteva aspecte interesante. Astfel, în acte, noul acţionar este Rebecca Dumitrescu, fiica cea mare de 21 de ani a Anamariei Prodan, cu primul ei soţ. Rebecca Dumitrescu este cunoscută în lumea mondenă pentru faptul că este model internaţional al Dolce & Gabbana. Ea a studiat la New York şi în Italia moda.

Sportul și fotbalul, mai ales, trebuie să trăiască și să meargă mai departe. Este păcat să le lăsăm să moară. Sibiul este un oraș minunat, cu oameni minunați, care merită o echipă minunată, a declarat Rebecca Dumitrescu pentru Digi Sport după aflarea ştirii că este acţionar la Hermannstadt.

Fostul preşedinte al clubului, Iuliu Mureşan, a cedat acum locul tinerei Rebecca Dumitrescu. Anamaria Prodan, mama Rebeccăi este cea care a negociat preluarea şi a făcut toate demersurile. Rebecca Dumitrescu (Prodan) va deţine în continuare echipa alături de Claudiu Rotar, în proporţie de 50% fiecare. Rotar este administratorul firmei Natur House.

Stefan Bacila, administratorul firmei Terra Building, principal finanţator al clubului a dispărut se pare din acţionariat. Firma lui câştigase de la Primăria Sibiu anul trecut în august licitaţia pentru schimbarea gazonului stadionului unde FC Hermannstdat joacă în Sibiu.

Clubul de fotbal AFC Hermannstadt a luat fiinţă în mai 2015, printre iniţiatori fiind Teodor Birţ, actualul director a SC Pieţe SA, firmă subordonată Consiliului Local Sibiu. El a fost înlăturat de la conducerea clubului şi adus Iuliu Mureşan de la Cluj, cunoscut om de afaceri.

o
o
o

Sursa foto: Fan Page Rebecca Dumitrescu, Facebook

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

ACS Mediaș a remizat cu CSM Deva