spot_img
10.9 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

ALDE SIBIU: Daniela Cîmpean susţine plagiatorii (CP)

Știri din Județ

Publicitate

Ovidiu Gheorghe Tocaciu, preşedintele ALDE Sibiu a transmis un comunicat de presă către mass-media sibiană în care cere în continuare demisia Danielei Cîmpean.

De câteva săptămâni spunem public despre ilegalitatea concursului de management de la Spitalul Judeţean Sibiu. Şi oricât se ascunde după diferite tertipuri Daniela Cîmpean, ea este principalul vinovat, prin funcţia ce o deţine de preşedinte al Consiliului Judeţean. Chiar dacă şi Ministerul Sănătăţii a transmis un document public prin care cere reluarea concursului, Cîmpean a ieşit public şi a susţinut-o pe dr. Liliana Coldea.

Acum presa a făcut public faptul că proiectul de management al dr. Liliana Coldea este un autoplagiat, condamnat de Ordonanţa 28 din 2011. Mai ales că avem un mega auto-plagiat. Mai trist este că membrii comisiei au notat maxim acest document, deşi conţine cifre rupte total de realitate. Şi nici nu s-au obosit să îl verifice de plagiat cu instrumentele existente pentru aceasta.

Am cerut demisia preşedintelui CJ Sibiu, Daniela Cîmpean pentru tot acest concurs. A răspuns public că nu ea este vinovată, ci poate Consiliul de Administraţie. Dar uită că pixul ei a semnat Regulamentul de concurs şi tot pixul ei a semnat numirea doamnei manager. Acum va semna pixul ei demisia? Sau nu mai există niciun pic de onoare?

NOTA REDACŢIEI: Acesta este un comunicat de presă plătit sub formă de publicitate. Sibiu Independent nu îşi asumă punctul de vedere prezentat de client.

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Plagiat la ce? Ca își menține și vrea sa continue ce a început la Spitalul CFR? Cu siguranță a depistat aceleași probleme și în spitalul județean, și vrea sa își pună în aplicare proiectul. Ba nu e buna comisia, deși comisia de concurs a fost pe aceeași structura ca la spitalul TBC, dar acolo nu acuza nimeni, ba ca acum se autoplagiaza, deci e o propaganda electorala ieftina, bazata pe atacul la persoana, și în acest fel pierdeți voturi. Dacă aveți nelămuriri și dovezi clare, de ce nu va adresați justiției?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda