spot_img
9 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

RAPORT SĂPTĂMÂNAL CORONAVIRUS: 6 cazuri noi și un singur deces

Știri din Județ

Publicitate

Ziarul Sibiu Independent vă prezintă o analiză condensată a săptămânii 1-7 iunie 2020. În această perioadă am monitorizat cazurile noi de îmbolnăvire cu coronavirus dar și decesele survenite în județul Sibiu.

Astfel, în perioada monitorizată au fost înregistrate 6 de cazuri noi de infectare cu coronavirus (6 adulți și nici un copil) și un singur pacient a decedat. 

În perioada menționată, au fost declarate vindecate și externate 44 de persoane. În izolare au mai fost plasate 21 de persoane, în carantină instituționalizată rămânând doar 21 de persoane.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 510 de persoane (dintre care 477 adulți și 33 copii). Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 433 de persoane, iar 43 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv. 

La data curentă, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează un număr de 1847 persoane izolate și 23 persoane în carantină.

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Pana la urma cati sunt in carantina,21 su 23?Apoi,facand socoteala la cei infectati de unde se scade nr.decedatilor si al vindecatilor rezulta 34.Care este de fapt cifra reala?Si as mai adauga:cum se face ca de vreo cateva zile nu se mai da nici o stire cu nr.de testari in conditiile in care se anunta cu turle si trambite ca se va dubla numarul deoarece s-a mai procurat un aparat.Sa fie doar o intamplare aceasta tacere?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor