Spitalul Căi Ferate Sibiu ACREDITAT

Fostul manager al Spitalului General Căi Ferate Sibiu, dr. Liliana Coldea a anunțat aseară că spitalul a fost acreditat în baza planului său de management.

ANMCS a publicat oficial Ordinul 164 din 4 iunie care acreditează Spitalul CF Sibiu în categoria a II-a. La ora actuală niciun spital din țară nu a primit acreditare la categoria I, nici privat, nici de stat.

Spitalul General Căi Ferate Sibiu a primit ordinul de acreditare în categoria a II-a. Vă împărtășesc cu bucurie și satisfacție această veste. Planul meu de management implementat în acest spital a dat din nou roade.
Înainte de a pleca din acest spital, împreună cu echipa de aici am lucrat la întocmirea și depunerea documentației pentru acreditarea unității spitalicești.
În data de 04.06.2020 Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate a emis ordinul privind reîncadrarea Spitalului General C.F. Sibiu din categoria a V-a de acreditare în categoria a II-a.
Felicitări tuturor celor care au lucrat la acest proiect coordonat de mine și mult succesc actualei echipe manageriale. RESPECT ȘI MULȚUMESC pentru colaborare și reușită, transmite Liliana Coldea, managerul SCJU Sibiu

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *