0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

ALDE SIBIU: „Cîţu e „scârţar” când vine vorba de copii, dar darnic cu firmele de partid” (CP)

Știri din Județ

Dubla măsură a Guvernului Orban a fost foarte bine exprimată public ieri la o emisiune TV de ministrul de Finanţe, Florin Cîţu. Acesta s-a lăudat cu investiţiile Guvernului, investiţii care de fapt sunt contracte cu dedicaţie în timp de pandemie la firme de partid, aşa cum a relatat pe larg presa în ultimele luni. Dar când este vorba de alocaţiile pentru copii, Cîţu este zgârcit şi spune că nu sunt bani. Mai mult, are tupeul de a declara că indiferent de decizia Curţii Consituţionale pe această temă, el va propune să nu se dubleze alocaţiile. Altfel spus, Cîţu este mai presus de Parlament şi Curtea Constituţională.


Face ce vrea el cu bugetul României. Înţelegem că are multe datorii de plătit PNL-ul oamenilor de afaceri care i-au finanţat, dar să ajungi să iei la mişto Parlamentul şi Curtea Constituţională, denotă nu doar iresposabilitate ci şi lipsă de bun simţ. Anul trecut, când la propunerea unui parlamentar PNL s-au mărit alocaţiile, actualii guvernanţi, atunci în opoziţie, au spus că trebuie măsura aplicată musai de Guvern. Şi a fost aplicată.


Anul acesta, când Parlamentul a decis iar mărirea alocaţiilor, care sunt oricum la nişte sume derizorii, Guvernul PNL spune că nu se mai poate. Că nu sunt bani. Bine că aveţi bani pentru firmele familiilor şi prietenilor pentru a cumpăra la suprapreţ măşti şi aparatură pentru spitale.

Comunicat de presă transmis de Ovidiu Gheorghe Tocaciu, preşedintele ALDE Sibiu

NOTA REDACŢIEI: Acesta este un comunicat de presă plătit sub formă de publicitate. Sibiu Independent nu îşi asumă punctul de vedere prezentat de client.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș