spot_img
9.1 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Garda de Mediu Sibiu nu a găsit poluarea

Știri din Județ

Publicitate

Ziarul Sibiu Independent a scris săptămâna trecută, un articol în exclusivitate despre poluarea râului „Valea Săpunului”.

După ce mai mulți cititori ne-au semnalat problema, am hotărât să mergem pe teren tocmai pentru a constata indubitabil poluarea apei.

Astfel, am realizat mai multe materiale foto-video din care vedem clar faptul că apa are culoare neobișnuit de albă, asemenea laptelui iar în zonă persistă un miros înțepător de var și clor.

Reporterii Sibiu Independent au fost la locul indicat în jurul orei 14:00 și au revenit și în jurul orei 19, situația fiind identică.

Am sesizat și transmis toate datele Gărzii de Mediu Sibiu pentru a putea face cercetări și de a depista sursa poluării.

După aproximativ 4 ore am fost contactați de mai multe ori de reprezentanții Gărzii de Mediu Sibiu pentru a indica cu exactitate locul poluării pentru că aceștia nu găseau locul cu pricina.

După 10 zile a venit și răspunsul oficial

Sesizarea noastră a fost înregistrată oficial în data de 31.05.2020 iar inspectorii Gărzii de Mediu au făcut cercetări pe teren iar astăzi ne-a fost transmis pe adresa redacției, rezultatul anchetei.

“Inspecția pe teren s-a desfășurat pe raza administrativă a municipiului Sibiu cât și pe a comunei Șelimbăr, dată la care aspectele sesizate NU S-AU CONFIRMAT.

n
n
n
n
WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri