24.1 C
Sibiu
miercuri, 04 octombrie, 2023

Mărturia unei atlete sibiene după ce a fost lovită de o mașină

Știri din Județ

Atleta sibiană Elena Daniela Cîrlan era pe punctul de a-și vedea anii de antrenament „aruncați pe apa sâmbetei” din cauza unui șofer neatent care a lovit-o în timp ce se plimba cu bicicleta. Evenimentul s-a petrecut la ieșirea din Cisnădie spre Sadu.

Elena Daniela Cîrlan, multiplă campioană națională, reprezentanta României la Jocurile Olimpice de la Atena (2004) și Rio de Janeiro (2016), a postat pe Facebook detalii de la accidentul ce s-a petrecut duminica trecută.

În săptămâna aceasta am vrut să scriu despre mine. Rar fac asta, dar așa am simțit. Bineînțeles că accidentul de duminică a schimbat povestea.

O prietenă m-a invitat la o tură cu bicicleta, pe Valea Sadului, să culegem flori de soc și să ne bucurăm de natură. Îmi spune: „Daniela, după-amiază ne întoarcem zen din tura noastră cu biciletele!”. Doar că ne-am întors cam zbeeeennnnggg.

La ieșirea din Cisnădie spre Sadu, un sofer neatent a facut bicicleta mea să zboare, in timp ce eu pedalam….. Totul s-a întâmplat atât de repede… Dar îmi amintesc totul. Înainte să cad, am dat cu spatele de oglinda mașinii pe care am și rupt-o. În cădere m-am concentrat cum să cad și totuși, asfaltul a simțit spatele meu și umărul drept, ca răsplată că prea mulți ani mi-a suportat tălpile când alergam.

Primele secunde au fost cele mai grele. Mă concentram să înțeleg dacă mă simt. Nu conștientizam ce s-a întâmplat și nici dacă sunt conștientă. Treptat am început să îmi simt tot corpul și mi-am dat seama că nu este nimic grav. Chiar m-am ridicat singură.

Am plecat cu salvarea la spital. Diagnostic: contuzie umăr drept și alte julituri.

Ce dacă se va scutura floarea de soc până voi pedala din nou?! Nu voi renunța.

Îmi place să pedalez. E plăcerea mea vinovată.

Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a mai dat o șansă… Voi zâmbi vieții în fiecare zi.

FB IMG
FB IMG
FB IMG
FB IMG

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri