spot_img
9 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Mărturia unei atlete sibiene după ce a fost lovită de o mașină

Știri din Județ

Publicitate

Atleta sibiană Elena Daniela Cîrlan era pe punctul de a-și vedea anii de antrenament „aruncați pe apa sâmbetei” din cauza unui șofer neatent care a lovit-o în timp ce se plimba cu bicicleta. Evenimentul s-a petrecut la ieșirea din Cisnădie spre Sadu.

Elena Daniela Cîrlan, multiplă campioană națională, reprezentanta României la Jocurile Olimpice de la Atena (2004) și Rio de Janeiro (2016), a postat pe Facebook detalii de la accidentul ce s-a petrecut duminica trecută.

În săptămâna aceasta am vrut să scriu despre mine. Rar fac asta, dar așa am simțit. Bineînțeles că accidentul de duminică a schimbat povestea.

O prietenă m-a invitat la o tură cu bicicleta, pe Valea Sadului, să culegem flori de soc și să ne bucurăm de natură. Îmi spune: „Daniela, după-amiază ne întoarcem zen din tura noastră cu biciletele!”. Doar că ne-am întors cam zbeeeennnnggg.

La ieșirea din Cisnădie spre Sadu, un sofer neatent a facut bicicleta mea să zboare, in timp ce eu pedalam….. Totul s-a întâmplat atât de repede… Dar îmi amintesc totul. Înainte să cad, am dat cu spatele de oglinda mașinii pe care am și rupt-o. În cădere m-am concentrat cum să cad și totuși, asfaltul a simțit spatele meu și umărul drept, ca răsplată că prea mulți ani mi-a suportat tălpile când alergam.

Primele secunde au fost cele mai grele. Mă concentram să înțeleg dacă mă simt. Nu conștientizam ce s-a întâmplat și nici dacă sunt conștientă. Treptat am început să îmi simt tot corpul și mi-am dat seama că nu este nimic grav. Chiar m-am ridicat singură.

Am plecat cu salvarea la spital. Diagnostic: contuzie umăr drept și alte julituri.

Ce dacă se va scutura floarea de soc până voi pedala din nou?! Nu voi renunța.

Îmi place să pedalez. E plăcerea mea vinovată.

Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a mai dat o șansă… Voi zâmbi vieții în fiecare zi.

FB IMG
FB IMG
FB IMG
FB IMG
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor