12.3 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

„Potop” de șoferi băuți pe drumurile județului Sibiu

Știri din Județ

La data de 5 iunie, în jurul orei 21:00, pe strada Principală din localitatea Daia, polițiștii rutieri au depistat un șofer aflat sub influența alcoolului, cu o concentrație de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 6 iunie, în jurul orei 23:00, pe DJ 106E, între localitățile Poiana Sibiului și Jina, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus de către un tânăr în vârstă de 22 de ani, domiciliat în localitatea Rod.
Pentru verificarea documentelor, tânărul a prezentat polițiștilor un permis de conducere eliberat de autoritățile italiene, însă, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că documentul este unul fals, cel în cauză neavând dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

La data de 6 iunie, în jurul orei 07:00, pe DN 14, în orașul Copșa Mică, polițiștii rutieri au depistat un medieșean în vârstă de 58 de ani în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere valabil pe teritoriul României.

La data de 6 iunie, în jurul orei 07:00, în municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus în Piața Andrei Șaguna de către un bărbat în vârstă de 47 de ani, domiciliat în localitatea Dârlos.
În urma testării alcoolscopice a șoferului, s-a constatat că acesta consumase alcool înainte de a se urca la volan, având o concentrație de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 6 iunie, în jurul orei 15:30, pe raza localității Jina, a fost depistat un alt șofer aflat sub influența alcoolului.Este vorba despre un localnic în vârstă de 21 de ani, a cărui testare alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată, în jurul orei 19:00, în municipiul Mediaș, pe strada Blajului, un localnic în vârstă de 33 de ani a fost depistat conducând sub influența alcoolului, cu o concentrație de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 6 iunie, în jurul orei 19:00, pe raza localității Coveș, un bărbat în vârstă de 58 de ani, localnic, a condus un moped aflându-se sub influența alcoolului, cu o concentrație de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 6 iunie, în jurul orei 20:00, în municipiul Sibiu, pe Bulevardul General Vasile Milea, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au depistat un localnic în vârstă de 23 de ani în timp ce conducea un autoturism deși nu deține permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de autovehicule.

La data de 6 iunie, în jurul orei 22:30, pe strada Samuel Brukenthal din orașul Avrig, polițiștii formațiunii rutiere din cadrul Poliției Orașului Avrig au depistat un tânăr în vârstă de 24 de ani în timp ce conducea un autoturism deși dreptul său de a conduce autovehicule pe drumurile publice era suspendat.

Tot în sera zilei de 6 iunie, în jurul orei 23:00, în localitatea Hamba, a fost depistat un alt șofer băut. Este vorba despre un sibian în vârstă de 56 de ani a cărui testare alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 7 iunie, în jurul orei 01:00, pe DJ 105G, în localitatea Turnu Roșu, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 49 de ani.
Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul afișat de aparatul etilotest fiind de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Seria depistării șoferilor sub influența alcoolului a continuat în jurul orei 03:00, când, în orașul Tălmaciu, pe strada 1 Decembrie, polițiștii au depistat un localnic în vârstă de 48 de ani în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În dimineața zilei de 7 iunie, în jurul orei 08:00, pe DJ 105G, în afara localității Racovița, un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost depistat la volanul unui autoturism deși dreptul său de a conduce este suspendat.

La data de 7 iunie, în jurul orei 15:30, pe Șoseaua Sibiului din municipiul Mediaș polițiștii au depistat un prahovean în vârstă de 44 de ani în timp ce conducea o autoutilitară deși se afla sub influența alcoolului, cu o concentrație de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 7 iunie, în jurul orei 15:30, pe DJ 105G, în zona trecerii la nivel cu calea ferată Podu Olt, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Sibiu au depistat un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Tălmaciu, în timp ce conducea un moped fără a deține permis de conducere și având o concentrație de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 7 iunie, în jurul orei 21:00, pe DC 5, în afara localității Șeica Mare, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus de către un tânăr în vârstă de 21 de ani, domiciliat în Slimnic.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că cel aflat la volan are dreptul de a conduce suspendat.
De asemenea, polițiștii au stabilit că autoturismul în cauză este neînmatriculat, iar numărul de înmatriculare aplicat pe mașină este unul fals.

La data de 8 iunie, în jurul orei 11:00, un bărbat a reclamat faptul că, în cursul nopții precedente, autoturismul său parcat în fața imobilului în care domiciliază pe raza localității Roșia, a fost avariat în urma producerii unui eveniment rutier.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat că, la data de 8 iunie, în jurul orei 00:30, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere, un localnic în vârstă de 22 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu autoturismul parcat.
În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.
De asemenea, tânărul esta bănuit că, în dimineața zilei de 8 iunie, în jurul orei 08,0:, ar fi spart mai multe geamuri ale imobilului în dreptul căruia s-a produs evenimentul rutier.


La data de 8 iunie, în jurul orei 08:00, pe strada Hambei din localitatea Șura Mare, un alt șofer a fost identificat în timp ce conducea sub influența alcoolului.
Având o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.


La data de 8 iunie, în jurul orei 11:30, pe DJ 106, în localitatea Ighișul Vechi, polițiștii au depistat un localnic în vârstă de 58 de ani în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri